Auto2000

Wie is Auto2000

Welkom bij Auto2000, úw vertrouwde en universele garagebedrijf. Ons toegewijde team van ervaren monteurs zorgen er voor dat uw voertuig in topconditie is en u veilig de weg op kunt gaan. Onze garage is uitgerust met de modernste uitleesapparatuur en gereedschappen. 
We staan voor kwaliteit en houden van een open en eerlijke communicatie. Het bieden van een eerlijke prijs, waarin onze klant centraal staat, is waar wij voor staan. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparatie of advies, we zijn er om u te helpen. Vertrouw op ons vakmanschap en persoonlijke benadering voor de zorg van uw voertuig. Dank voor uw bezoek en we kijken ernaar uit om u en uw voertuig te verwelkomen!

“Wij zijn de garage voor iedereen.”

2021

In 2021 werd de samenwerking tussen Autovakmeester en Auto2000 werkelijkheid, resulterend in een breder netwerk en een hogere standaard voor reparaties en diensten.

2008

“Op 8 mei 2008 was het zover – we sloegen de eerste paal van ons nieuwe pand! Voor Auto2000 betekende dit een grote stap voorwaarts naar een ruimere locatie en waar meer mensen gebruik kunnen maken van onze service en diensten die wij leveren.”

1993

In 1993 werd Auto2000 opgericht door Dick Vogels. Hij had een helder doel voor ogen. Een eerlijke universele autogarage te zijn en een eerlijke prijs te bieden. 

Onze cultuur

Ons team van monteurs

Wij staan dagelijks voor u klaar en denken niet in problemen, maar in oplossingen! 

Goede reputatie

De indrukwekkende beoordeling op zowel ‘Google’ als op ‘Klantenvertellen’, weerspiegelt onze reputatie door onze klanten. 

Service ten top!

Het verlenen van goede service staat bij ons voorop, van begin tot eind! Ontdek hoe wij uw reparatie- en onderhoudsbehoefte met zorg uitvoeren en verder gaan dan beloften.